11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Cine şi în ce condiţii organizează petreceri de Revelion la Pascani

Ne apropiem cu paşi repezi de finalul de an, iar localurile şi-au făcut deja planurile pentru petrecerea dintre ani. Sunt pregătite meniuri speciale şi delicatese alături de şampania şi tortul de la miezul nopţii. Atmosfera va fi întreţinută de formaţii de muzică populară şi nu numai pregătite pentru a ţine petrecăreţii pe ringul de dans toată noapte.

Se fac deja programări pentru petrecerea dintre ani, mult aşteptată de doritorii de distracție. Localurile şi restaurantele şi-au pregătit meniurile şi decorul pentru noaptea dintre ani. Ei vin cu meniuri româneşti sau sofisticate dar şi cu băutură la discreţie. Preţurile de persoană diferă, de la 169 până la 300 de lei. Mai mult, organizatorii oferă şi meniuri pentru copii.

HOTEL CENTRAL

De exemplu, la Hotel Central din Paşcani se pune preţ pe eleganță şi atmosfera de basm, dar şi pe surprizele pregătite petrecăreţilor. Meniul de adult cuprinde bufet sudez şi două feluri principale, de pește şi friptură, alături de prăjituri, tort, cafea, șampanie. Atmosfera va fi întreţinută de Dionis Band. Reprezentanţii localului au pregătit şi meniu pentru copii, la preţul de 20 lei. De persoană trebuie să scoateţi din buzunar pentru această noapte, la acest local, 169 de lei. Pentru mai multe relaţii sunaţi la 0722 355 469 sau 0732 242 356.

REVELION braserie 2016

Un alt local, alt program. Este vorba despre Braseria Pintilie care organizează în acest an petrecerea de Revelion. Pentru 200 de lei, o persoană va fi servită la aperitiv cu tobă şi muşchiuleţ de porc, crochete de brânză şi piept de pui, ruladă de carne, pârjoale, drob, slănină, caș, minieclere cu cremă de brânză, roşii umplute cu salată de vinete, castraveți şi masline. File de somon la cuptor cu orez sălbatic şi piept de curcan cu sos de portocale şi cartofi wedges, la felurile principale. Desertul va consta în tort de ciocolată cu vişine şi prăjituri asortate. Iar băuturile sunt la discreţie. Muzica pe parcursul nopţii va fi cântată live de formaţia Muzical Band din Paşcani. Relaţii şi rezervări la numărul de telefon 0769.071.303

grand castel 2 Şi la Grand Castel se organizează Revelion. Aici invitaţii de onoare care vor cânta între noaptea dintre ani sunt Lucia şi Olec Sacaliuc alături de Ansamblul Rapsodia Botoşani împreună cu solista Adelina Fulga. Petrecerea dintre ani este sută la sută moldovenească, iar meniul propus este all inclusiv pentru 300 lei de persoană. Reprezentanţii localului oferă şi bonusuri considerabile dacă masa rezervată urmează să fie destinată unui număr mai mare de persoane. Mai multe relaţii la 0743 80 22 51.

Petrecerile încep de la orele 20.00, în funcţie de local. Aşadar, ofertele sunt generoase, astfel încât puţini să poată refuză perspectiva de a mânca bine şi de a nu strânge masă la sfârşit.  Pe lista se mai află şi alte localuri alaturi de discotecile şi cluburile din Municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow