More

  Cine se mută în locuințele ANL? Din 50 de dosare doar 11 au fost eligibile

  Array

  Cine se mută în locuințele ANL? Din 50 de dosare doar 11 au fost eligibile

  Au fost stabiliți proprietarii pentru următoarea perioadă a celor 10 locuințe disponibile de la blocurile ANL din Pașcani. Comisia s-a întâlnit miercuri după amiază pentru a verifica dosarele despuse și a se acorda punctaj în funcție de actele la zi atașate la dosar. Membrii au stat câteva ore pentru a verifica cele 50 de dosare chiar dacă numai 11 erau actualizate, totul pentru a se evita suspiciunile venite din partea unor consilieri locali. Următorul pas este de vot în cadrul ședințe de Consiliu Local din partea aleșilor.

  10 familii din Pașcani se vor muta în apartamente cu una, două sau trei camere de la blocurile ANL din apropierea Primăriei Municipiului. După o întâlnire de câteva ore din partea comisiei de unde fac parte viceprimarul, consilieri locali și reprezentanti ai administrației locale s-au stabilit viitorii chiriași. Este vorba despre Delia Fuior, Georgiana Liliana Munteanu, Bogdan Ionuț Moldoveanu, Bogdan Bîrlibă, Mariana Gontiniac, Ioan Cezar Silvestru, Costel Pristavu, Luminița Buhă, Minodora Adina Mustețea si Cristina Fuioară.

  Așadar, fiind stabilită lista se va iniția un proiect de hotărâre în acest sens, ce va fi supus dezbaterii și votului aleșilor locali în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

  Până la această ședință, cei care au dorit să ocupe o locuință ANL au fost înștiințați de administrația locală ca trebuie să-și actualizeze dosarul. Unii au renunțat că și-au cumpărat deja locuință, alții au fost depistați că mint.

  Astfel, după evaluarea celor 50 de dosare, doar 11 au fost eligibile, iar primii 10 cu cele mai mare punctaj vor ocupa una din locuințele ANL. Criteriile de atribuire au fost pe lângă actualizarea dosarului, important la punctaj au fost – studiile solicitantului, dacă are familie și copii, loc de muncă sau vârsta.

  În aceste momente sunt disponibile 10 locuințe ANL după cum urmează un apartament cu 3 camere, 5 cu două camere și 4 garsoniere confort I la blocurile G2B tronsoanele 1 și 2, F1 și F3.

  Comisia de repartizare a locuințelor ANL este formată din viceprimarul Gabriela Nedelcu – președinte, consilierii locali Liliana Perțu, Maria Timofte, Eduard Conache, reprezentanții Serviciului de Asistență Socială – Adrian Hariga și Iulian Stănilă și de la Serviciul Urbanism – Bogdan Lungu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet