8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Cine face onorurile la deschiderea de an școlar, în Pașcani?

Nu numai elevii și părinții școlarilor vor avea o zi aglomerată luni, în prima zi de școală. Consilierii locali sau persoane cu funcții importante la Primăria Municipiului au fost delegate să reprezinte instituția la festivitățile de deschidere de la toate școlile , după un program prestabilit.

Așa cum se obișnuiește de câțiva ani buni, la festivitățile de deschiderea ale anului școlar, organizate în prima zi de cursuri, participă și oficialitățile de pe plan local, pe lângă reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Bisericii, fiind prezenți membri ai Consiliului Local sau persoane cu funcții de conducere din cadrul primăriilor.
La Pașcani a fost stabilit un program în acest sens, pentru fiecare școală din municipiu sau suburburbii, fiind delegat unul sau mai mulți reprezentanți.

Astfel Colegiul de Căi ferate ”Unirea” vor deschide festivitatea de la ora 10.00 primarul Dumitru Pantazi și consilierul Marius Puțintelnicu, la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, tot primarul și 4 consilieri(Marius Pintilie, Adriana Dondaș, Bogdan Alexa și Simona Palade), la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” de la ora 12.00, vor veni Codrin Toma, Bogdan Alexa și Dorin Nechifor, la Școala ”Iordache Cantacuzino” tot Codrin Toma de la 10.00, la Liceul Tehnologic” Mihai Busuioc”,Adriana Dondaș și Simona Palade, de la 9.30, la Liceul economic ”Nicolae Iorga”, va merge tot de la 9.30 Vasile Haldan, președintele comisiei economice din cadrul primăriei, care este așteptat în aceeași zi și la Școala din Gâștești.
Și la Școala generală din Blăgești vor fi prezenți de la 12.30, doi consilieri locali, Adriana Dondaș și Vasile Bălău. Asupra acestui program pot interveni modificări, existând intenția de reprezentare a autorităților locale și la celelalte școli din suburbii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow