More

  Cine face onorurile la deschiderea de an școlar, în Pașcani?

  Array

  Nu numai elevii și părinții școlarilor vor avea o zi aglomerată luni, în prima zi de școală. Consilierii locali sau persoane cu funcții importante la Primăria Municipiului au fost delegate să reprezinte instituția la festivitățile de deschidere de la toate școlile , după un program prestabilit.

  Așa cum se obișnuiește de câțiva ani buni, la festivitățile de deschiderea ale anului școlar, organizate în prima zi de cursuri, participă și oficialitățile de pe plan local, pe lângă reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Bisericii, fiind prezenți membri ai Consiliului Local sau persoane cu funcții de conducere din cadrul primăriilor.
  La Pașcani a fost stabilit un program în acest sens, pentru fiecare școală din municipiu sau suburburbii, fiind delegat unul sau mai mulți reprezentanți.

  Astfel Colegiul de Căi ferate ”Unirea” vor deschide festivitatea de la ora 10.00 primarul Dumitru Pantazi și consilierul Marius Puțintelnicu, la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, tot primarul și 4 consilieri(Marius Pintilie, Adriana Dondaș, Bogdan Alexa și Simona Palade), la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” de la ora 12.00, vor veni Codrin Toma, Bogdan Alexa și Dorin Nechifor, la Școala ”Iordache Cantacuzino” tot Codrin Toma de la 10.00, la Liceul Tehnologic” Mihai Busuioc”,Adriana Dondaș și Simona Palade, de la 9.30, la Liceul economic ”Nicolae Iorga”, va merge tot de la 9.30 Vasile Haldan, președintele comisiei economice din cadrul primăriei, care este așteptat în aceeași zi și la Școala din Gâștești.
  Și la Școala generală din Blăgești vor fi prezenți de la 12.30, doi consilieri locali, Adriana Dondaș și Vasile Bălău. Asupra acestui program pot interveni modificări, existând intenția de reprezentare a autorităților locale și la celelalte școli din suburbii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI