More

  Cine face onorurile la deschiderea de an școlar, în Pașcani?

  Array

  Nu numai elevii și părinții școlarilor vor avea o zi aglomerată luni, în prima zi de școală. Consilierii locali sau persoane cu funcții importante la Primăria Municipiului au fost delegate să reprezinte instituția la festivitățile de deschidere de la toate școlile , după un program prestabilit.

  Așa cum se obișnuiește de câțiva ani buni, la festivitățile de deschiderea ale anului școlar, organizate în prima zi de cursuri, participă și oficialitățile de pe plan local, pe lângă reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean și ai Bisericii, fiind prezenți membri ai Consiliului Local sau persoane cu funcții de conducere din cadrul primăriilor.
  La Pașcani a fost stabilit un program în acest sens, pentru fiecare școală din municipiu sau suburburbii, fiind delegat unul sau mai mulți reprezentanți.

  Astfel Colegiul de Căi ferate ”Unirea” vor deschide festivitatea de la ora 10.00 primarul Dumitru Pantazi și consilierul Marius Puțintelnicu, la Liceul Teoretic ”Miron Costin”, tot primarul și 4 consilieri(Marius Pintilie, Adriana Dondaș, Bogdan Alexa și Simona Palade), la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” de la ora 12.00, vor veni Codrin Toma, Bogdan Alexa și Dorin Nechifor, la Școala ”Iordache Cantacuzino” tot Codrin Toma de la 10.00, la Liceul Tehnologic” Mihai Busuioc”,Adriana Dondaș și Simona Palade, de la 9.30, la Liceul economic ”Nicolae Iorga”, va merge tot de la 9.30 Vasile Haldan, președintele comisiei economice din cadrul primăriei, care este așteptat în aceeași zi și la Școala din Gâștești.
  Și la Școala generală din Blăgești vor fi prezenți de la 12.30, doi consilieri locali, Adriana Dondaș și Vasile Bălău. Asupra acestui program pot interveni modificări, existând intenția de reprezentare a autorităților locale și la celelalte școli din suburbii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet