6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Cine este noul director de la Clubul Copiilor din Pașcani. Îndemn pentru înscrieri!

Clubul Copiilor din municipiul Pascani are o noua conducere. Directorul interimar al institutiei de invatamant este profesorul Stefan Dimitriu, in varsta de 63 de ani, care preda coregrafie si lucreaza in club de circa 44 de ani. Desi pandemia a afectat, printre altele si activitatea clubului, noul director si-a propus sa readuca in prim plan „efervescenta” institutiei, sa atraga tot mai multi copii, sa fie reluate spectacolele si concursurile.

In prezent, orele se desfasoara in mod normal la club. Cercurile sunt urmatoarele: informatica, coregrafie, muzica usoara, karting, pictura, tenis de masa, chimie experimentala, sah, floricultura si canto, iar mai nou, va fi si handbal. Pot veni elevi de la clasa zero si pana la a XII-a.

Directorul Dimitriu are si un indemn pentru parinti: „Lasati copiii sa se dezvolte intelectual, artistic si tehnic!”. Noile inscrieri vor incepe din vara.

Activitățile Clubului Copiilor sunt coordonate de profesori cu experiență și bine pregătiți și se desfășoară în trei locații: Pașcani, Hălăucești și Ruginoasa.

Înscrierea la cercuri se realizează prin completarea fişei de înscriere şi depunerea ei la sediul unităţii, în strada Vasile Alecsandri, nr. 12, în fiecare zi de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow