More

  Cine a luat concursul de jurist la Primăria Pașcani

  Array

  Cine a luat concursul de jurist la Primăria Pașcani

  Astăzi a avut loc o ultimă etapă pentru ocuparea funcțiilor de jurist în cadrul Primăriei Pașcani. Cei rămași pentru interviu au răspuns întrebărilor comisiei iar cei mai buni au fost nominalizați ca fiind TROFIN MIAHELA – JURIST ASISTENT și IONUȚ MARIUS VLAD – JURIST DEBUTAN.

  La cele două joburi libere s-au înscris pentru jurist asistent 5 persoane însă numai doi au fost admiși Mihaela Trofin și  Victor Pleșcan.

  Pentru jurist debutant s-au înscris 7 persoane însă unul a absentat – Raluca Florentina Cășuneanu. Dintre cei rămași au fost admiși trei – Diana Olaru, Vasile Lungu, Ionuț Marius Vlad.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet