18.1 C
Paşcani
luni, septembrie 27, 2021
Array

Cine a fost premiat la “Seara Valorilor”

Eveniment deosebit aseara, 15 octombrie a.c., in capitala Moldovei, de Sarbatorile Iasului. Zeci de personalitati culturale din oras, politicieni, medici sau primari au participat la “Seara Valorilor”, ce a avut loc pe scena Teatrului National.

Cea care a deschis seara a fost Andreea Marin, in calitate de prezentator al evenimentului, urmata de primarul Gheorghe Nechita si Inalt Prea Sfintitul Teofan. Au fost decernate premiile de excelenta in educatie, in domeniul cultural artistic, in sport, in implicarea proiectelor comunitatii sau afaceri.

Dupa fiecare moment de acordare a diplomelor, au urmat spectacole inedite ale Filarmonicii de Stat Moldova si Operei Nationale Romane Iasi. Premiul pentru excelenta in educatie a fost oferit Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi prin lectorul Ioan Giurma.Au fost rasplatiti pentru rezultatele deosebite obtinute la diverse olimpiade internationale 13 elevi de la Colegiul National Iasi, Colegiul Costache Negruzzi si Colegiul Emil Racovita, dupa care a urmat o interpretare a Corului Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi.

Dupa premierea excelentei si acordarea titlurilor de cetateni de onoare a orasului lui Raed Arafat, Beatrice Rancea si Bogdan Simionescu, seara s-a incheiat cu foc de artificii si confetii.
Mentionam ca la eveniment a participat si primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme Kosarom, Victor Ponta, Mircea Geoana si vicepremierul Liviu Dragnea.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI