1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Cine a fost premiat la “Seara Valorilor”

Eveniment deosebit aseara, 15 octombrie a.c., in capitala Moldovei, de Sarbatorile Iasului. Zeci de personalitati culturale din oras, politicieni, medici sau primari au participat la “Seara Valorilor”, ce a avut loc pe scena Teatrului National.

Cea care a deschis seara a fost Andreea Marin, in calitate de prezentator al evenimentului, urmata de primarul Gheorghe Nechita si Inalt Prea Sfintitul Teofan. Au fost decernate premiile de excelenta in educatie, in domeniul cultural artistic, in sport, in implicarea proiectelor comunitatii sau afaceri.

Dupa fiecare moment de acordare a diplomelor, au urmat spectacole inedite ale Filarmonicii de Stat Moldova si Operei Nationale Romane Iasi. Premiul pentru excelenta in educatie a fost oferit Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi prin lectorul Ioan Giurma.Au fost rasplatiti pentru rezultatele deosebite obtinute la diverse olimpiade internationale 13 elevi de la Colegiul National Iasi, Colegiul Costache Negruzzi si Colegiul Emil Racovita, dupa care a urmat o interpretare a Corului Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi.

Dupa premierea excelentei si acordarea titlurilor de cetateni de onoare a orasului lui Raed Arafat, Beatrice Rancea si Bogdan Simionescu, seara s-a incheiat cu foc de artificii si confetii.
Mentionam ca la eveniment a participat si primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme Kosarom, Victor Ponta, Mircea Geoana si vicepremierul Liviu Dragnea.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow