27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Cinci urmariti nationali si internationali depistati de politistii de la Harlau si luptatorii S.A.S

Poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au organizat o acţiune pe linia persoanelor urmărite în colaborare cu lucrători din cadrul Secţiei numărul 9 Poliţie Rurală Hârlău şi a unei grupe S.A.S. Iaşi, ocazie cu care au fost efectuate 3 descinderi domiciliare, iar 5 urmăriţi au fost depistaţi.

1. A fost depistată şi reţinută urmărita naţional şi internaţional I. Carmen, de 25 ani, domiciliată în com. Şipote, care se sustrăgea măsurii arestării, fiind emis pe numele său un mandat european de arestare la solicitarea autorităţilor germane, pentru comiterea infracţiunii de jaf . În fapt s-a reţinut că tânăra, împreună cu o altă persoană, a comis în cursul anului 2013 mai multe furturi pe teritoriul Germaniei.

Ultima faptă a fost comisă la data de 25.02.2013 când a sustras împreună cu complicele său, bijuterii de la un magazin din localitatea Memminghen – Germania în valoare de 1400 Euro. Faţă de acesta, Instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile, urmând ca în această perioadă să fie predată autorităţilor germane. Persoana a fost depusă în arestul IPJ Iaşi.

2. A fost depistat şi reţinut T. Cristian, în vârstă de 42 ani, din Iaşi, urmărit naţional pentru faptul că se sustrăgea de la executarea pedepsei de 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de aderare la o grupare criminală organizată, înşelăciune şi uz de fals. Faţă de acesta, Tribunalul Iaşi a emis la data de 01.07.2013, mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost depus în Arestul IPJ Iaşi.

3. S-a clarificat situaţia urmăritului naţional R. Constantin în vârstă de 44 ani, din comuna Costuleni, reclamat că a dispărut de la domiciliu la data de 20.08.2009. Acesta a fost localizat de poliţiştii ieşeni în comuna Păiuş, jud. Arad, fiind ulterior găsit de lucrătorii I.P.J. Arad în baza datelor transmise.

4. A fost depistat şi clarificată situaţia urmăritului naţional M. Valentin în vârstă de 47 ani din comuna Rediu – reclamat că a dispărut de la domiciliu din data de 23.04.2013. S-a stabilit că pe perioada dispariţiei a fost la o mănăstire din jud. Suceava.

5. A fost clarificată situaţia urmăritului naţional şi internaţional Roman Mihai Iulian, în vârstă de 20 ani, din mun. Botoşani, care a fost reclamat dispărut de la domiciliul de reşedinţă din Iaşi, din data de 05.07.2013.
Lucrătorii Biroului Urmăriri au desfăşurat activităţi complexe realizându-se localizarea persoanei la o adresă din municipiul Timişoara. A fost informată familia tânărului cu privire la acest aspect.

IPJ IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow