14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Cinci tineri pascaneni retinuti de politisti pentru comiterea mai multor furturi

tineri retinutiAstazi, 11 februarie, politistii pascaneni au retinut cinci tineri din suburbia Gastesti, fiind suspectati de comiterea mai multor furturi din locuinte.

Potrivit anchetatorilor, de la inceputul anului si pana in prezent, barbatii au sustras atat din case cat si din societati, mai multe bunuri pe care ulterior le-au valorificat. Se pare ca acestia, profitau de vremea nefavorabila care era afara, iar pe timpul noptii, deplasandu-se pe jos, au comis numeroase furturi de pe raza suburbiilor din jurul Pascaniului. Sirul de furturi, a fost oprit aseara cand hotii au spart societatea omului de afaceri Cristi Bolobita, de unde au furat mai multe cauciucuri pentru autoturisme. In urma cercetarilor, au fost stabiliti ca autori Marian Puiu, Marinel Radu, Ciprian Barsan, Florin Savu si Mihai Serban, cu varste pana in 25 de ani, toti din suburbia Gastesti. Lucratorii de politie au ajuns la tineri dupa ce au verificat locurile in care acestia au vandut cauciucurile.

In cursul zilei de astazi, barbatii au fost adusi la Politie unde s-a decis retinerea lor pentru 24 de ore urmand ca maine sa fie prezentati in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Pana in momentul de fata nu a fost stabilit un prejudiciu si nici numarul de spargeri pe care se presupune ca tinerii le-au dat.

Alte articole