More

  Cinci politisti de la comune, inaintati in grad

  Array

  Avansari in grad IPJ IasiTot in cadrul activitatii organizate, la nivelul IPJ Iasi, cu ocazia Zilei Politiei Romane au fost avansati in grad si politisti din mediul rural. Astfel, incepand de astazi, un numar de cinci agenti ai Sectiei 6 Rurala Pascani au grade mai mari.

  Munca acestora a fost recunoscuta la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, iar cei cinci politisti au fost avansati in grad, la termen.

  Mai exact, la functia de agent-sef principal au fost promovati agentul Lucian Zaharia de la Postul de Politie Motca si Ovidiu Toma de la Postul de Politie Cristesti, la functia de agent sef Gheorghita Cojocaru de la Postul de Politie Ruginoasa, la functia de agent-sef adjunct Cristinel Potolinca de la Postul de Politie Lespezi si la functia de agent principal Eugen Gospodaru de la Postul de Politie Motca.

  La sfarsitul evenimentului seful IPJ Iasi, chestorul de politie Ioan Scripniciuc, a nominalizat pentru a primi diplome de merit, un numar de zece politisti ai Sectiei 6 Rurala Pascani si un numar de treisprezece politisti pascaneni, pentru rezultatele deosebite obtinute in anul trecut.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet