More

  Cinci permise auto suspendate, la Pașcani

  Array

  Cinci premise auto suspendate, la Pașcani

  Amenzi de aproape 40 mii lei au fost date de polițiști în două zile pentru nereguli găsite în trafic sau chiar la magazine. Mai mult, câțiva șoferi au rămas pietoni pentru următoarea perioadă. La acțiune au participat 49 de oameni ai legii.

  14 zone de acțiune au fost vizate în urma unei acțiuni a Poliției în Pașcani și comunele din împrejurimi. Au fost legitimate 141 de persoane şi controlate peste 100 de persoane. Au fost verificate 58 de unităţi economice.

  Poliţiştii au aplicat 177 sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 conform Legii nr. 61/1991, 24 la Legea nr. 12/1990, 114 conform OUG nr. 195/2002, iar 6 la Legea nr. 333/2003.

  „În perioada 23-24 iulie 2016, poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea faptelor cu violenţă ce se comit în zona barurilor pe fondul consumului de alcool, prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu produse accizabile cât şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.” este specificat în comunicatul de presă al IPJ Iași.

  Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 39.800 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere. Pe parcursul acţiunii nu au fost înregistrate incidente deosebite.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI