10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Cinci destinaţii de vacanţă pentru 2015

Deşi ar putea exista o lista extrem de lungă, şi pe măsura portofelului, nelimităm la 5 destinaţii de vacanţă pentru anul în curs.

Ar trebui să-ţi faci deja planurile de vacanţă pentru 2015, în cazul în care nu te-ai ocupat de asta până acum. Caută şi ofertele de vacanţă pentru a avea mai mulţi bani de distracţie.

Fiecare loc îţi va oferi în dar ceva unic care să-ţi amintească mereu că ai trecut şi pe acolo.
Iată ce destinaţii poţi trece pe listă:

1. Japonia

Japonia a avut de suferit la capitolul turism după tsunamiul din 2011 apoi dezastrul de la centrala nucleară Fukushima. De atunci se tot încearcă încurajarea turiştilor să viziteze ţara. Anul trecut, peste 11 milioane de turişti au vizitat Japonia, cei mai mulţi preferând Tokyo care se pregăteşte pentru Jocurile Olimpice de Vară din 2020.

PERU-GASTRONOMY-SOUPS

2. Lima, Peru

Uşor, uşor, Lima îşi conturează reputaţia ca oraş al mâncărurilor în tendinţe. Opt din 50 de restaurante din Lima au fost listate în Latin America’s 50 Best Restaurants Awards.

insule

3. Insulele Lofoten, Norvegia

Nebunia ”Frozen” continuă. Mulţi turişti vor să viziteze Norvegia pentru că este ţara de baştină a prinţeselor Elsa şi Anna. Acţiunea animaţiei are loc în Arendelle, un regat inventat din Norvegia, unde sunt prezentate peisaje mirifice, cascade, munţi şi fiorduri. Fanii sunt în căutarea adevăratului Arendelle. Turismul a crescut simţitor în urma lansării filmului – cu 40% mai mult.

Continuare pe Tele M

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow