27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Cinci cadre didactice de la Grădinița PP Nr.2 Pașcani, într-un schimb de experiență în Grecia

- Advertisement -

C.P.În perioada 27 iunie- 1 iulie 2022, în Grecia, Insula Creta, Heraklion, s-a desfășurat cea de-a treia mobilitate Erasmus +, din cadrul Proiectului „Incluziune prin inovație”.

Au participat un număr de 5 cadre didactice de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Pașcani, care au urmat cursul ,,ICT inclusive education-Towards a digital and inclusive pedagogy”, furnizat de Oloklirosi Organisation, Heraklion.

În cele cinci zile, au fost parcurse mai multe module de studiu, având ca punct de pornire modalitățile de utilizare a tehnologiei digitale în predare, facilitându-se familiarizarea participantelor cu o multitudine de instrumente digitale utile: Google Classroom, Google Forms, Google Drive, Microsoft Whiteboard, Timeline, Comics, Mindmaps, Interactive Magazine și Interactive Maps.

Prin intermediul workshop-urilor, au fost realizate practic-instrumente digitale, lucrate în programe ca: Animoto,  Adobe Spark, Video edit, Video narration, OBS tools.

Pe lângă toate acestea, mobilitatea a fost prilej de cunoaștere și interacțiune cu profesori din Spania și Germania, oferind atât informații despre sistemele de învățământ din aceste țări, cât și schimburi de experiență utile.

Timpul liber a fost o adevărată lecție de istorie și cultură a locului cretan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow