More

  Cimitirele din Deleni măsurate

  Array

  Cimitirele din Deleni măsurate

  Domeniul public din comuna Deleni a trecut la măsurat de către specialiști. În vizor sunt mai ales cimitirele din satele componente care erau în acte cu suprafațe mult mai mici comparativ cu ce s-a găsit în teren. Proiectul de hotărâre a fost propus spre dezbaterea și votul aleșilor locali în cea mai recentă ședință de Consiliu Local al comunei Deleni.

  Proiect de hotărâre privind intabularea bunurilor de pe domeniul public.

  În ședința de Consiliu al comunei Deleni ce a avut loc joi, 20 iulie, s-a discutat și votat proiectul privind măsurătorile cimitirelor din satele componente. Asta pentru că, administrația locală dorește să intabuleze rând pe rând bunurile din comuna pentru reactualizare și publicarea în monitorul oficial al domeniul public.

  În aceste moment au loc măsurătorile în vederea intabulările a suprafețelor ce vizează cimitirelee din comune. Specialistul care face aceste lucrări a găsit diferențe în plus și pentru a fi legale trebuie dat votul aleșilor locali. Pe listă se află Cimitirul eroilor sovietici, Cimitirele din Deleni, Slobozia, Poiana, Maxut și Feredeni.

  Nici un ales local nu a avut luări de cuvânt trecându-se la vot, ce a fost în unanimitate privind acest proiect.

  Amintim că în comuna Deleni locuiesc peste 10 mii de oameni, conform celui mai recent recensământ, iar localitatea cu cele 5 sate componente – Deleni (reședința), Feredeni, Leahu-Nacu, Maxut, Poiana și Slobozia măsoară peste 151 kmp.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT sau pe canalul de youtube al televiziunii!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet