21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Pascani: Chiriile ANL ar urma sa fie diminuate, la solicitarea locatarilor

Chiriile la blocurile ANL din Pascani ar urma sa fie diminuate la initiativa primarului. Asta dupa ce in sedinta din luna aprilie legislativul local, tot la initiativa edilului sef, a majorat chiriile cu peste 70% pentru locatarii care au depasit varsta de 35 de ani si nu mai pot beneficia de facilitatile oferite de Guvern pentru tinerii casatoriti. Mai exact primarul Pantazi ar urma sa propuna spre aprobarea Consiliului Local un nou proiect de hotarare cu chiriile diminuate, in urma unei discutii purtate astazi cu locatatii de la ANL.
Ei au venit la audinte si au reclamat faptul ca chiriile sunt prea mari si ca ar fi fost calculate gresit. Locatarii au mai spus ca au investit sume importante in apartamentele primite prin repartitie si ca ar dori sa le cumpere, in rate si nu la preturile foarte mari rezultate in urma ultimelor evaluari.
Edilul pascanean a mai spus ca majorarea chiriilor a fost facuta conform legii, in costuri fiind cuprinse doar cheltuielile de intretinere si coeficientul de amortizare al investitiei, singura modalitate de diminuare a chiriei fiind marirea perioadei de amortizare de la 40 la 50 de ani.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow