27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Chiriasii de lux au 3 luni la dispozitie pentru achitarea datoriilor

Chiriasii ANL au la dispozitie trei luni de zile sa achite toate datoriile pentru a scapa de majorari si penalitati. In sedinta ordinara de la sfarsitul saptamanii trecute consilierii locali au aprobat o hotarare in acest sens.

Cei care nu au toti banii pot alege pentru reesalonarea datoriei, cererile urmand sa fie transmise la secretariatul institutiei, in maxim 30 de zile de la aprobarea hotararii. Reprezentantii Primariei atrag atentia ca cei care nu isi vor achita datoriile sau nu vor transmite o cerere de reesalonare, urmeaza sa fie dati in judecata pentru a fi evacuati din apartamente.
In acelasi context consilierul PDL Emilian Craciun a cerut sa fie luate masuri suplimentare asa incat cei care beneficiaza, acum, de scutiri la plata penalitatilor de intarzaiere sa isi achite facturile la timp.

Mentionam ca foarte multi dintre chiriasii ANL au datorii de sute de milioane de lei, unii neachitand nici un leu de cand au primit repartitia. Situatia este cu atat mai surprinzatoare cu cat, printre ei, se afla si multi locatari instariti, suma restanta fiind de 1.188.803 lei.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow