19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Chiar se munceşte, nu este campanie electorală. Au început proiectele tehnice pentru apă şi canalizare la Paşcani

  Ultimele știri

  Proiectanţii şi consultanţii care trebuie să asigure implementarea unui proiect de investitii pentru apa si canalizare, la Pascani, în valoare de 13 milioane de euro din fonduri europene, nu s-au lăsat intimidaţi de criticile politicienilor din opoziţie, intraţi deja în campanie electorală. După ce săptămână trecută au fost tinta unro acuzatii nefondate, în urma unei vizite de lucru în cartierul Aerodrom, astăzi ei au revenit la Paşcani pentru realizarea studiilor şi proiectelor tehnice.
  Edilul municipiului spune că, acum, se stabilesc cu exactitate străzile şi pe ce distanţe urmează să fie înlocuite sau extinse reţelele de apă şi canalizare. Au prioritate suburbiile şi cartierul Aerodrom dar şi conductele vechi din zonele Deal şi Vale care sunt din azbest sau metal, multe dintre ele perforate.
  Primarul Dumitru Pantazi spune că nu este vorba despre o acţiune electorala aşa cum au spus politicienii din opoziţie ci de începerea unui proiect de investiţii aşteptat şi pregătit şi aprobat de aproape doi ani de zile.
  Menţionăm că investiţiile sunt estimate la peste 13 milioane de euro din fonduri europene. Pentru a putea fi accesate municipalitatea a aderat la asociaţia judeţeană ARSACIS iar serviciile de apă şi canalizare au fost delegate operatorului regional Apa Vital.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet