8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

CFR preia cursele Regiotrans de la Hîrlău

CFR Catalori a venit în ajutorul celor care sunt afectaţi de întreruperea activităţii companiei private Regiotrans. Asftel, compania de stat a pus la dispoziţia călătorilor mai multe trenuri. Pe lista e si gara din Hirlau.

CFR LA HIRLAU

Trei trenuri ce aparţin de CFR Călători vor trece prin gara din Hîrlău în următoarea perioada, după ce de ieri trenurile de la Regiotrans sunt stationare şi zeci de navetişti au ajuns mai târziu la şcoală sau la locul de muncă sau, alţii şi-au luat concendiu de odihnă până la rezolvarea problemei.
Călătorii din gara Hîrlău vor avea câte un tren dimineaţă, la amiază şi seară. Ele vor pleca si ajunge în gara Hîrlău la orele 5.09, 15.56, 18.05 si 14.27, 17.58, 21.05.

În gara s-au aflat astăzi şi poliţiştii de la Transporturi Feroviare care veghează permanent la bună siguranţă a cetatenaului.

Marcela este una din zecile de persoane care face naveta din gara Hîrlău. S-a bucurat că a călătorit cu trenul şi că CFR Călători a răspuns prompt la nevoia navestistilor. Şi acest bărbat face naveta de aproape 40 de ani si e multumit ca azi a avut cu ce ajunge la munca.

Conform datelor din comunicatul de presă, abonamentele achiziţionate la trenurile operatorului privat Regiotrans rămân valabile şi pot fi utilizate fără nicio taxa suplimentară pentru călătoria cu trenurile CFR Călători.
Un bilet simplu (doar dus) pe aceste rute va avea ACELAŞI PREŢ că cel practicat de operatorul privat. Mai multe informaţii actualizate la 0232 410 636 – Gara Iaşi sau 021 9521 CFR Călători Relaţii cu Publicul.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow