20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
20.3 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  CFR-ist din Paşcani sancţionat cu 600 de lei pentru că îi făcea avansuri unei subordonate

  Ultimele știri

  Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a sancţionat pe un angajat al CFR din Paşcani pentru că i-ar fi făcut aluzii sexuale unei subordonate. Romică B. a contestat actul în instanţă.

  Curtea de Apel Iaşi a decis, pe 25 septembrie, să respingă acţiunea lui Romică B. şi să menţină sancţiunea dată bărbatului de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Angajatul CFR poate declara recurs.

  Ana C. s-a plâns CNDC că a fost trecută pe lista persoanelor disponibilizate, după ce nu a răspuns avansurile şefului ei. Pe 14 iunie 2011, femeia ar fi fost chemată în biroul lu Romică B. pentru a afla rezultatele evaluării profesionale din anul 2010. Însă, şeful i-ar fi propus femeii să facă sex cu el.

  „Petenta menţionează că nu este prima dată când i se propune aşa ceva, aluzii existând ori de câte ori aceasta venea îmbrăcată mai elegant sau când mergeau împreună cu maşina. Pe 16 iunie 2011, a avut loc un incident între petentă şi reclamant, în care acesta i-a adresat cuvinte jignitoare ca scroafă, nesimţită, să-ţi cumperi de la sex shop un vibrator. Petenta susţine că şi cu alte ocazii reclamatul i-a spus: Ţie ţi-ar trebui o relaţie la distanţă cu cineva care are o poziţie bună atât financiar, cât şi social”, precizează reprezentanţii CNCD.

  Romică B. a susţinut însă că toate acuzaţiile sunt minciuni. Reprezentanţii CNCD au precizat că nu sunt dovezi care să ateste că şeful i-a cerut subordonatei să întreţină cu el relaţii sexuale, dar l-a sancţionat cu 600 de lei pentru că „i-a adresat petentei, în public, de faţă fiind şi alte persoane, cuvinte jignitoare şi afirmaţii cu conotaţii sexuale”

   

  Continuare pe Adevarul.ro

   

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  20.3 ° C
  20.8 °
  19.1 °
  94 %
  5.8kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet