4.4 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

CFR Călători prelungeşte programul estival „Trenurile Soarelui” până la 15 septembrie. Programul „Litoralul pentru toţi” începe la 1 septembrie

CFR Călători prelungeşte programul estival „Trenurile Soarelui” până la 15 septembrie după ce, la lansarea din iunie, anunţase că trenurile suplimentare spre şi dinspre litoral vor circula doar până la data de 5/6 septembrie.

Prelungirea programului era aşteptată având în vedere că Programul „Litoralul pentru toţi” (ediţia de toamnă) începe la 1 septembrie: „Pentru ca pasagerii să se poată bucura din plin de ultimele zile călduroase deși programul estival Trenurile Soarelui 2021 se încheie pe 5/6 septembrie, CFR Călători asigură până la data de 15 septembrie 2021 continuitatea călătoriei până la Mangalia prin menținerea unor legături cu trenuri directe din București Nord, Iași și Suceava sau prin asigurarea legăturii din București Nord la trenuri dinspre Baia Mare, Beclean pe Someș, Sighetu Marmației, Bistriția Nord, Cluj Napoca, Brașov, Arad, Craiova”.

Conexiunea dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 18 trenuri, din care 14 InterRegio (câte 7 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens). După data de 15 septembrie 2021, legătura cu Constanța se va menține atât cu trenuri directe din Brașov, Iași/Suceava, cât și prin trenurile cu schimbare în București Nord dinspre marile orașe din țară, precizează operatorul feroviar de stat. În plin sezon legătura Bucureşti-Constanţa este asigurată cu 24 de trenuri CFR Călători.

Şi operatorii privaţi, AstraTranscarpatic, Regio Călători şi Transferoviar menţin trenurile din oferta estivală spre litoral până la jumătatea lunii viitoare.

Sursa economedia.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Câți români încă mai au WC-ul în curte. Țara ar putea scăpa de toaletele din spatele casei în 10 ani

Toaletele din spatele casei încă sunt ”la modă” în România, cu toate că nu e un subiect...

Există smântâna de post! Rețeta cu ingrediente 100% naturale

Smântâna merge de minune la tot felul de preparate culinare, dar ce ne facem când suntem în...

Pâinea s-ar putea scumpi cu până la 15%. Avertismentul producătorilor români

Pâinea care ajunge pe mesele românilor ar putea fi mai scumpă în perioada următoare cu până la...

INS: Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent. Cum este distribuită sărăcia în țară

Peste 23% dintre români nu își permit un trai decent, dublu față de țările dezvoltate din Europa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI