26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

CF Unirea Pașcani – serbarare și concurs de brazi eco

- Advertisement -

CF Unirea Pașcani – serbarare și concurs de brazi eco

A fost pusă la încercare imaginația. Elevii de la Colegiul CF Unirea din Pașcani au avut la dipoziție materiale reciclabile și câteva zile pentru a crea un brad eco. Rezultatele au fost spectaculoase iar colegii lor și profesorii sunt așteptați să dea votul ca în următoarele zile să fie declarat „cel mai cel brad”. Astăzi, elevii au colindat profesorii. Din program nu au lispit tradițiile de Anul Nou, dar și urătura cu dedicație pentru cadrele didactice. La final s-au oferit plăcinte și colaci alături de fructe.

Și în acest an la Colegiul „Unirea” din Pașcani a fost dat start vot concursului brazilor eco. Astfel, elevii școlii au avut ca temă să creeze un brad din produse reciclabile. Produsul final este expus pe holul instituției de învățământ, iar cei care trec pe acolo au ocazia să-și exprime votul pentru a fi acordat titlul de „cel mai frumos brad”. Brazii sunt făcuți din jucării de pluș, servețele, bucăți de țeavă, linguri, furculițe, pahare și farfurii din plastic.

Tot astăzi, elevii școlii au pregătit un frumos spectacol de poezii, cântece și colinde alături de fragmente din frumoasele tradiții și datini de Anul Nou. Nu a lipsit urătura.

Menționăm că cei implicați în spectacol au primit din partea conducerii școlii plăcinte, colăcei și fructe.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow