24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Cezara Dafinescu joaca la Pascani pe 12 noiembrie. „Jumatatea mea, barbatul!”, pe scena Casei de Cultura

Cezara Dafinescu, marea actrita de la Teatrul National din Bucuresti, vine la Pascani pe 12 noiembrie, in cadrul programului organizat de Casa de Cultura Mihail Sadoveanu Pascani, intitulat „Luna Culturii”. Spectacolul „Jumatatea mea, barbatul!” pus in scena e indragita artista este organizat cu prilejul aniversarii a 45 de ani de cariera in teatru a Cezarei Dafinescu.

Pretul unui bilet subventionat este de 50 de lei.

Nici in luna decembrie, Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” nu se lasa mai prejos. In avanpremiera, pe scena va urca o mare solista a Republicii Moldova, Natalia Gordienco si band-ul ei.

La final de an, pe 22 decembrie, pascanenii sunt invitati la evenimentul cu traditie, „Regalul Vienez”. Pretul unui bilet, care nu este de aceasta data subventionat, va costa 80 de lei, iar pentru ca spectacolul sa aiba loc, trebuie sa fie circa 200 de spectatori.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI