22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Cetățenii nemultumiți de deszăpezirea Pașcaniului. Conducerea societății consideră că și-a făcut treaba

Un nou val de ninsori in Pascani, un nou val de critici la adresa societatii care deszapezeste orasul. In ultimele zile, iarna si-a facut prezenta pe strazile si trotuarele din municipiu, iar pascanenii s-au aratat din nou nemultumiti de cum a fost indepartata zapada.

Pe retelele de socializare au aparut nenumarate comentarii legate de faptul ca strazile nu sunt curatate, pe trotuare se circula greu iar in suburbii, utilajele societatii nu ar fi acoperit toate zonele. In replica, directorul, Leonard Ursu, a precizat ca muncitorii SC CLP ECO SERV SRL ar fi lucrat non-stop, de vineri, 5 februarie a.c. si pana luni dimineata, 8 februarie a.c., doar cu pauze pentru odihna.

Totodata, directorul considera ca programul de deszapezire a fost realizat cum trebuie iar un raport de activitate, cu fise extrase din GPS-ul utilajelor si tot ce trebuie, va fi inaintat municipalitatii.

De precizat este faptul ca societatea de salubritate a actionat pe strazile din municipiu si suburbii cu patru utilaje proprii si o masina inchiriata. Au fost imprasiate 27 de tone de sare si 12.000 de tone de solutie salina, precizeaza conducerea CLP ECO SERV SRL.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow