-1.5 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Certificareiso.ro sau un start bun in competitia celor mai buni antreprenori

Ce inseamna in sensul total al cuvantului un bun antreprenor?

M-am dus odata la piata si la nicio taraba nu erau mai multi de doi-trei cumparatori, dar la una situata pe colt, erau 20 care stateau cuminti la rand. Nici nu era de mirare, fiindca nu am vazut pere mai mari si mai galbene cum erau cele expuse in cateva ladite si struguri mai frumosi. Iti lasa gura apa numai cand priveai fructele. M-am asezat si eu sa ingros coada si cand mi-a venit randul am cerut doua kilograme de pere si doua de struguri, dar am observat cu stupoare ca vanzatoarea se apleca undeva in spatele tarabei si punea fructe de acolo.

-Nu se poate sa imi puneti pere din aceasta lada?

Am rostit timid intrebarea si fiindca mi-i imaginam pe cei dragi mancand cu maxima placere fructele alese pe spranceana si pe mine muscand cu pofta din para ce parea rupta din soare.

-Tot pere sunt, m-a apostrofat vanzatoarea! Ce as face daca as alege fiecaruia dupa cum doreste? Nu vedeti cati asteapta in spatele dumneavoastra?

Vorbea repede in timp ce strangea punga la gura cu o mana, iar cu cealalta potrivea pietrele pe cantar, apoi lua banii si cumparatorul trebuia sa plece grabit.

Sunt sigura ca oamenii din spatele meu m-au judecat. „Ce mai vrea si asta? Nu vede cat de frumoase sunt fructele? Cine se crede? Ii place marfa bine, nu-i place, sa se duca in alta parte!”

Acasa am constatat ca printre cele doua kilograme de pere, cel putin o jumatate de kilogram era compromis. Erau fructe batute din care curgea zeama, probabil ca nici nu au fost culese cu mana, amestecate printre cele cateva exemplare mai frumusele, dar nu cum erau cele expuse, folosite ca momeala.

M-am simtit pacalita, dar am spus ca niciodata nu ma voi mai duce sa cumpar de la doamna de pe colt, din piata centrala a orasului X!

O vad acolo si constat cu bucurie ca nu mai are coada la produsele pe care le vinde. Omul se pacaleste o data, de doua ori si dupa aceea se invata minte.

Probabil ca s-a gasit cineva care sa ii zica de la obraz ca nu este frumos ce a facut. Apreciez mai mult vanzatorii care au marfa la vedere si spun din start:

-Acestea sunt merele sau perele pe care le am de vanzare. Nu sunt frumoase, dar sunt grozav de gustoase si sanatoase. Puteti gusta, sa vedeti ca am dreptate!

Un antreprenor bun nu este cel care pacaleste sa aiba succes efemer, ci cel care isi cladeste succesul pe onestitate, pe incredere.

Certificareiso.ro reprezinta un start bun in topul celor mai buni furnizori de servicii si de produse.

Se vorbeste mult despre strategiile de marketing utilizate prin piete. Se aleg legume perfecte si se dau cu ulei sau cu unt, apoi se sterg bine cu o carpa moale, sa straluceasca.

Sa vorbim insa despre onestitatea oamenilor de afaceri si despre certificarile iso care subliniaza aceasta calitate a lor!

Un afacerist onest nu face rau semenului sau care vine sa ii cumpere marfa, dar nici mediului in care traiesc amandoi, utilizand cu prudenta apa si investind in filtre de aer si in depozite sigure pentru pastrarea substantelor periculoase sau a deseurilor.

Certifcarile iso le demonstreaza clientilor si partenerilor de afaceri ca nu urmaresti numai obtinerea banilor, ci doresti ca lumea sa fie multumita de produse si de servicii si pentru munca ta stabilesti mereu un pret onest.

Sunt agricultori care isi stropesc livezile cu substante toxice, fara sa anunte apicultorii din zona si in felul acesta determina moartea a mii de albine si mai mult de-atat impiedica polenizarea naturala din zona respectiva.

Uite, acum poti solicita si tu certificari iso care te ajuta sa ajungi in topul celor mai buni antreprenori din domeniul tau de activitate, fiindca:

-sunt la jumatate de pret. Investitia merita, banii se recupereaza intr-un timp foarte scurt si prestigiul firmei creste considerabil.

-poti participa la licitatii publice, unde sunt disponibili bani multi pe care ii poti obtine cinstit, prin munca.

-se elibereaza repede si nu trebuie sa astepti.

-vei fi ajutat sa schimbi lucrurile care nu functioneaza perfect in firma ta. Specialistii firmei Certificareiso te ajuta sa depistezi departamentele cu probleme si sa le eficientizezi.

Intra acum pe site-ul firmei si citeste informatiile despre fiecare tip de certificare! Solicita o oferta si specialistul iti va oferi consultanta de care ai nevoie gratuit. Cand stii sigur pentru ce tipuri de certificari doresti sa aplici, fa ultimul pas, adica trimite cererea pentru certificarile alese.

Tot ce ai de facut este sa pui la dispozitia specialistilor informatiile si actele de care ai nevoie si sa faci imbunatatiri in activitatea firmei tale.

Prin certificarile iso, firmele romanesti demonstreaza ca si aici antreprenorii sunt onesti si preocupati de mediul natural in care lucreaza, dar si de satisfactia clientilor lor.

Exista sisteme care reduc nivelul de poluare si firmele trebuie sa investeasca in ele, fiind constiente ca mediul este al tuturor si calitatea acestuia mentine viata sau dimpotriva poate reprezenta o amenintare la adresa acesteia.

Un om de afaceri isi poate pacali clientii o data, de aceea daca isi doreste sa ajunga in topul celor mai buni, trebuie sa mizeze pe cartea onestitatii, care reprezinta asul din maneca.

Aplica si tu pentru obtinerea certificarilor iso care definesc activitatea ta, acum cat sunt la reducere si vei avea numai de castigat. Firma emitenta de certificari este garantul onestitatii tale si impreuna veti fi o echipa invincibila!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow