More

  Cersetorul mort de frig i-a scos pe pompieri in strada

  Array

  Dupa ce un cersetor a murit de frig pe strada acum cateva saptamanii, pompierii pascaneni au declansat o ampla actiune a oamenilor fara adapost. De cateva zile un echipaj SMURD ii cauta pe cei care nu au un acoperis deasupra capului.

  Pompierii pascaneni au inceput de la sfarsitul saptamanii trecute sa caute oameni fara adapost care stau pe strazile orasului Pascani. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi a dispus aceasta masura pentru a fi prevenite situatiile nefericite.

  De cand au inceput aceste cautari, a fost gasit un singur batran care statea intr-o scara de bloc, dar care a refuzat sa fie dus la spital.

  Pana acum la Spitalul de Urgenta Pascani este o persoana care a fost luata de pe strazi si adusa cu ambulanta in unitatea spitaliceasca. Personalul medical a ingrijit-o si a cazat-o intr-o rezerva de la parter pentru cateva zile.
  Totusi, un medic de la ambulanta a precizat ca nu are solicitari pentru astfel de cazuri, cum a fost in anii trecuti.

  Reamintim ca acum cateva saptamani de zile a fost gasit pe strada un cersetor mort de frig. Este vorba despre Vasile Petrescu care a fost gasit inghetat intr-o scara de bloc.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vremea 8 – 21 martie 2021. De mâine seară iarna revine în forţă, ANM anunţă vreme rea în aproape toată ţara

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 - 21 martie 2021. Meteorologii anunţă o încălzire abia din...

  Rețeaua analfabeților ieșeni care au spoliat zeci de milioane. Cum funcționează? Cum se împart banii? Cine e în spate?

  Acuzaţi de Fisc de datorii de milioane de lei, ţiganii se plimbă ani de zile prin tribunale. Mulţi şi-au făcut firme de comerţ cu...

  Dr Gheorghiţă: Luni se va decide în privinţa ridicării limitei de vârstă pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

  Coordonatorul campaniei naţionale de imunizare împotriva noului coronavirus, col dr Valeriu Gheorghiţă, a declarat că luni, 8 martie, se va decide de către Comitetul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI