14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

Cerintele primarului la societatea de apa si canal: Reducerea fondului de salarii si a pierderilor de apa, renuntarea la facturarea apei meteorice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesti proaste pentru salariatii de la societatea de apa si canal din Pascani. In sedinta ordinara de astazi a Consiliului Local , primarul Dumitru Pantazi a cerut conducerii societatii sa reduca fondul de salarii, sub 50% din cifra de afaceri. El a precizat ca nu este normal ca cca 60% din bugetul societatii sa fie cheltuit pentru salarii in conditiile in care se inregistreaza pierderi uriase.
In acelasi context, primarul Pascaniului a mai solicitat ca SC Prest Serv Apa Canal SA Pascani sa renunte la facturarea apei metoorice si sa fie reduse semnificativ pierderile industriale. Mentionam ca numai pe parcursul anului trecut pierderile de la sociatatea de apa si canal sunt estimate la cca 2 mil de mc de apa, conform raportului prezentat astazi de directorul Ion Prisecaru.

Intrebat in cadrul conferintei de presa de dupa sedinta , daca este multumit de activitatea conducerii de la Prest Serv Apa SA Pascani, primarul Dumitru Pantazi a lasat sa se inteleaga ca ar fi posibila o schimbare echipei de manageri.
Nu este obligatoriu ca cei care nu isi fac treaba sa ramana in functii, pana la sfarsitul mandatului meu. Voi lua masurile necesare asa incat activitatea Primariei si a serviciilor publice sa fie mult mai dinamica…,, a spus edilul sef al municipiului.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow