More

  Cerintele primarului la societatea de apa si canal: Reducerea fondului de salarii si a pierderilor de apa, renuntarea la facturarea apei meteorice

  Array

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vesti proaste pentru salariatii de la societatea de apa si canal din Pascani. In sedinta ordinara de astazi a Consiliului Local , primarul Dumitru Pantazi a cerut conducerii societatii sa reduca fondul de salarii, sub 50% din cifra de afaceri. El a precizat ca nu este normal ca cca 60% din bugetul societatii sa fie cheltuit pentru salarii in conditiile in care se inregistreaza pierderi uriase.
  In acelasi context, primarul Pascaniului a mai solicitat ca SC Prest Serv Apa Canal SA Pascani sa renunte la facturarea apei metoorice si sa fie reduse semnificativ pierderile industriale. Mentionam ca numai pe parcursul anului trecut pierderile de la sociatatea de apa si canal sunt estimate la cca 2 mil de mc de apa, conform raportului prezentat astazi de directorul Ion Prisecaru.

  Intrebat in cadrul conferintei de presa de dupa sedinta , daca este multumit de activitatea conducerii de la Prest Serv Apa SA Pascani, primarul Dumitru Pantazi a lasat sa se inteleaga ca ar fi posibila o schimbare echipei de manageri.
  Nu este obligatoriu ca cei care nu isi fac treaba sa ramana in functii, pana la sfarsitul mandatului meu. Voi lua masurile necesare asa incat activitatea Primariei si a serviciilor publice sa fie mult mai dinamica…,, a spus edilul sef al municipiului.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet