15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Cererile unui cetățean pentru CL din Târgu Frumos

Cererile unui cetăţean pentru consiliul local din Târgu Frumos. Bărbatul a venit la şedinţa ordinară de luna trecută şi le-a prezentat aleşilor locali lucrările ce ar trebui făcute la mai multe obiective din oraş.

Lista bărbatului a fost deschisă cu problemele de la Stadionul din oraş. Acesta este nemulţumit că angajaţii de la ISU nu au grijă de teren, iar în timp “a devenit o toloacă” după cum spune chiar bărbatul, care înainte de ’89 a fost paznic în acea zonă.

Nemulţumirile bărbatului nu se opresc aici. Alte obiective ajunse în atenţia cetăţeanului sunt monumentele eroilor din cimitir şi curtea Liceului ”Ion Neculce” care ar trebui reabilitate şi completate cu numele celor care şi-au pierdut viaţa în război.

Şi, ca o ultimă sugestie, bărbatul le-a recomandat aleşilor locali ca în 2018 să organizeze un eveniment grandios pentru a marca 50 ani de când Târgu frumos a devenit oraş.

Menţionăm că şedinţa ordinară a avut loc pe 31 august, începând cu ora 15.00 la sediul administraţiei locale. Pe ordinea de zi s-au aflat 16 proiecte de hotărâre, dar şi puncte suplimentare cum ar fi organizarea “Târgului de toamnă”, acordarea de ajutoare financiare sau rectificări bugetare.
FOTO: Luca – locuitor Târgu Frumos

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow