21.9 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Cereri pentru modernizarea locurilor de joacă și trecerile pentru pietoni, la Pașcani

- Advertisement -

Probleme cetăţeneşti reclamate de un bărbat din Târgu Neamţ. Ioan Cojoc locuieşte de 8 ani în municipiu şi s-a prezentat ieri la audienţele săptămânale pentru a prezenta administraţiei locale o serie de neajunsuri sesizate la nivel local. Printre nemulţumirile acestuia se află locul de joacă de la Capelă, precum şi trecerea de pietoni din zonă.

O nouă cerere pentru modernizarea unui loc de joacă pentru copii. La audienţele de ieri s-a prezentat un bărbat care locuieşte în Paşcani şi a cerut administraţiei locale să facă investiţii la parcul aflat în zona Bisericii “Înălţarea Domnului”. Ioan Cojoc spune că cele câteva cranciobe existente sunt vechi şi au devenit un pericol pentru prichindeii din zonă care îşi petrec timpul liber acolo.

Viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, cea care a ţinut audienţele de ieri i-a transmis bărbatului că administraţia locală intenţionează să modernizeze toate spaţiile de joacă din oraş, însă investiţiile vor fi făcute în timp.

O altă problemă semnalată de bărbat a fost trecerea din faţa Capelei. Acesta spune că nu este semnalizată corespunzător, iar copii care traversează această stradă sunt puşi în pericol. Mai mult decât atât, în fiecare zi când merge după nepoţică la şcoală, aduce şi alţi copii care locuiesc în zonă şi de care are grijă de fie în siguranţă la trecerea de pietoni.

Menţionăm că audienţele de ieri au fost ţinute de viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu. La audienţe s-au prezentat peste 10 păşcăneni cu diverse probleme, printre cele mai multe solicitări fiind de fond funciar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow