21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Cereri pentru apartamentul gol de la blocul ANL cu locuinte sociale. Comisia de analiza este incompleta din cauza demisiei unui consilier

O locuinta sociala eliberata acum cateva saptamani, nu poate fi data in folosinta din cauza unor probleme administrative. Comisia de analiza a dosarelor este incompleta de aproape o luna, pentru ca un membru si-a dat demisia. Este vorba despre Dragos Ionescu care a plecat dupa sedinta ordinara din luna septembrie. Astfel ca, cei care au nevoie de un acoperis deasupra capului trebuie sa astepte pana la reintregirea ei.

Apartamentul cu trei camere din blocul B 01, este gol in timp ce, un numar de cinci familii au depus cereri pentru o locuinta. Este si cazul lui Ionut Nemtanu, care a venit ieri, 17 octombrie a.c., din nou in audiente. Locuieste impreuna cu inca trei familii intr-un apartament cu trei camere, iar de mai multi ani incearca sa obtina o locuinta sociala, unde sa poata sta impreuna cu sotia si copilul sau. Este disperat si spera ca macar acum sa primeasca o noua sansa.
Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Paul Apostol, pana nu se va reintregi comisia, apartamentul va ramane liber.
Mentionam ca in Pascani sunt 30 de locuinte sociale, dintre care 29 sunt date in folosinta tinerilor cu posibilitati financiare scazute.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow