-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Cerere de revocare a hotărârilor de schimbare a conducerii de la salubritate -DOC

Fostul manager al societății locale de salubritate solicita revocarea hotărârilor prin care, atât el, cât si membrii Consiliului de Administrație au fost demiși din funcție.
Leonard Ursu a trimis consilierilor locali o plângere prealabila împotriva HCL 105 privind modificarea formei de administrație a societății si HCL 106 privind desemnarea unui manager interimar, ambele aprobate in ședința de la sfârșitul lunii iunie a.c., pe motiv ca ar fi ilegale. Reclamantul sutine ca a fost schimbat din functie fără nici un motiv, fără preaviz si fără sa fie respectate prevederile legale. Ursu a precizat ca va solicita instanței suspendarea hotărârilor, in regim de urgență, pana când vor fi anulate fie de Consiliul Local fie prin hotărâre judecatoreasca.

De asemenea fostul manager de la salubritate susține ca va înainta si o plângere penala pentru efectuarea unei anchete. Leonad Ursu a precizat ca nici pana acum nu au fost făcute modificarile la Registrul Comerțului, din cauza modului cum au fost aprobate hotărârile si ca in momentul de fata noua conducere s-ar folosi de numele lui pentru operațiunile financiare- bancare.

Menționăm ca noul director interimar a refuzat sa comenteze acuzațiile fostului manager. Dumitru Chiuariu susține ca deocamdată societate face operațiuni financiare doar in Trezorerie, inclusiv pentru plata salariilor, cu semnăturile actualei conduceri.

Adresa nr. 697 din 26.07.2021 - Ursu Dumitru Leonard

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow