More

  Cercetat pentru infractiuni la regimul rutier


  Polițiștii ieșeni au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, având permis de conducere susceptibil a fi fals și aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 


  La data de 08 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au oprit, pentru control, pe raza comunei Lungani, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Lungani.

  Conducătorul auto emana halenă alcoolică, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Totodată, la data de 13 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza comunei Bălțați, un autoturism condus de același bărbat, de 35 de ani, din comuna Lungani, iar în urma verificărilor efectuate, au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului.

  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 februarie a.c., bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

  La data de 13 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

  Cercetările continuă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reglementări fiscale noi pentru casele de marcat electronice – avantaje și neclarități

  ​Conectarea caselor de marcat electronice la sistemul informatic al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) pare a intra în linie dreaptă, după adoptarea celui...

  Klaus Iohannis a promulgat legea alegerilor locale. Data scrutinului: 27 septembrie

  Președintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru organizarea alegerilor locale, anunță Administrația Prezidențială. Data alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale (primari, consilii locale, consilii...

  Probleme sociale și de fond funciar, la audiente

  Audiențele săptămânale din această zi au vizat probleme sociale și de fond funciar. Cetățenii înscriși au prezentat problemele și doamna viceprimar Gabriela Nedelcu alături...

  Opinii