More

  Cercetat pentru infractiuni la regimul rutier

  Polițiștii ieșeni au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, având permis de conducere susceptibil a fi fals și aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 

  La data de 08 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos au oprit, pentru control, pe raza comunei Lungani, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Lungani.

  Conducătorul auto emana halenă alcoolică, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

  De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Totodată, la data de 13 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au oprit, pentru control, pe raza comunei Bălțați, un autoturism condus de același bărbat, de 35 de ani, din comuna Lungani, iar în urma verificărilor efectuate, au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului.

  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 februarie a.c., bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

  La data de 13 februarie a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

  Cercetările continuă.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Alice Narcisa Chiriac, șefa de promoție a Colegiului Tehnic „Unirea”. Discurs la final de liceu

  S-a mai scris o pagină în istoria Colegiului Tehnic CF "Unirea" din Pașcani. Cu emoții și regret în același timp, absolvenții claselor a XII-a...

  Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

  Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au...

  Alexandra Paula Tudorache – șefa de promoție de la Colegiul Național „M. Sadoveanu”

  Șirul elevilor cu aptitudini şi performanţe excepționale din cadrul liceelor din municipiul Pașcani continuă.  La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”  a fost desemnată șefa promoției 2020....

  Opinii