More

  Cercetat penal pentru acte expirate

  Array

  Baston reflectorizant politieDosar penal pentru un sofer pascanean. Tanarul, nici bine nu s-a urcat la volan si a si comis doua infractiuni la Codul Rutier. In cursul zilei miercuri, 20 martie, politistii de la Circulatie l-au depistat in trafic, pe strada Dragos Voda, pe un barbat care avea atat permisul suspendat cat si circulatia provizorie expirata.

  Bogdan Iosub, in varsta de 25 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Ford, a caror numere rosii erau expirate din luna februarie. Dupa un control mai amanuntit, agentii au stabilit ca barbatul nu avea voie nici sa conduca, deoarece permisul ii fusese suspendat pe o perioada de 90 de zile.

  Pentru cele doua infractiuni comise la OUG 195 din 2002, oamenii legii i-au intocmit tanarului un dosar penal iar daca va fi gasit vinovat acesta risca sa ajunga dupa gratii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI