12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Cercetașii recrutează voluntari

Dacă eşti dornic să înveţi lucruri noi sau îţi place să lucrezi cu tinerii, acum ai ocazia. Cercetaşii păşcăneni aşteaptă noi voluntari să li se alăture. De pe lista activităţilor desfăşurate de voluntari nu lipsesc ieşirile în aer liber, jocurile şi atelierele de creaţie alături de adolescenţi.

Veşti bune pentru pasionaţii de ieşiri în aer liber. O Asociaţie non guvernamentală din Paşcani aşteaptă doritori să li se alăture. Este vorba Centrul Local “Crinii” care face înscrieri pentru acţiuni de voluntariat. Persoanele interesate trebuie să aibă peste 18 ani, să fie dornice să înveţe lucruri noi şi să iubească copii.

Printre activităţile la care participă voluntarii cercetaşi se numără organizarea unor ateliere de pictură, gătit, jocuri şi ieşiri în aer liber cu cortul alături de copii şi adolescenţii care fac parte din organizaţie.

Cei care vor să se înscrie o pot face la numărul de telefon 075210170, printr-un mesaj pe pagina de facebook CriniiPascani sau la adresa de email contact@criniipascani.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow