8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Cercetașii pășcăneni vă invită la Festivalul Luminii: Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!

Zeci de pascaneni, cu mic, cu mare sunt asteptati, sambata, 19 octombrie la Festivalul Luminii,actiune ce se va desfasura sub indemnul „Redescopera frumusetea lucrurilor marunte!” Mai exact, timp de doua ore, 19.00 – 21.00 mii de lumanari – gulgute vor lumina Esplanada din zona Vale a Municipiului, iar elevii talentanti din oras vor canta, dansa, recita si participa la diverite ateliere si concursuri. De asemena, cei prezenti vor servi ceai si prajituri facute de organizatori. In spatele acestei actiuni, aflate la cea de-a patra editie stau cercetasii de la Centrul Local “Crinii” Pascani.

festivalul luminii

Prin Festivalul Luminii se dorește redescoperirea valorilor neglijate de societatea contemporană. De menționat faptul că pentru cele peste 2.000 de gulguțe nu s-a cumpărat hârtie. Ele au fost construite de cercetași și voluntari doar din hârtii reciclate. O alta invitati facuta de cercetasii pascaneni este aceea de a fi voluntar la actiune.

Festivalul Luminii este un proiect sincron, desfăşurat în acelaşi timp în peste 20 de oraşe din ţară şi este o invitaţie adresată comunităţii din care cercetaşii fac parte. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow