23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Cercetaşii din Paşcani au sărbători Ora Pământului şi Ziua Fericirii

Cercetasii din Pascani lupta pentru o lume mai buna… marcand ORA PAMANTULUI si ZIUA FERICIRII! In fiecare an, la inceputul primaverii, stingem luminile pentru Pământ, alături de alte peste două miliarde de oameni. E Ora Pământului, ora în care oamenii care iubesc natura și care sunt preocupați de problemele de mediu actuale se strâng împreună pentru a transmite un mesaj comun forurilor de decizie de pe tot globul.
În România aproape 40 de orașe sărbătoresc Ora Pământului, la îndemnul WWF-România, care a inițiat campania și o derulează în peste 160 de țări.
Si in orasul nostru, Pascani, o mana de copii, cercetasii temerari ai Centrului Local „Crinii” Pascani, sub indrumarea liderilor lor, Oana Stavarache, Cristian Cojocariu si Dan Curcudel, au marcat acest eveniment mondial in felul lor specific: s-au jucat pana la lasarea serii, au facut gulgute din hartie si au aprins lumanarele, cantecele la chitara si voia buna contribuind la o activitate cercetaseasca de succes.

Ora Pământului (Earth Hour), este cea mai mare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile.

Tot in acest week-end, oamenii au putut fi mai fericiti de…Ziua Fericirii. Tot “Crinii”cercetasi au scris mesaje si ganduri bune oamenilor necunoscuti pe care au hotarat sa le imparta prin intermediul cartilor. La Biblioteca Municipala din Pascani, cei care vor imprumuta carti, vor gasi aceste “zambete” si indemnuri la fericire. Evenimentul face parte din campania “Zambete la plic” a Asociatiei DeVision din Bucuresti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow