More

  Cercetaș pentru o zi, sâmbătă, în Parcul Peștișorul din Pașcani

  Array

  Cercetaș pentru o zi, sâmbătă, în Parcul Peștișorul din Pașcani

  Dacă încă nu ați avut parte să vedeți cum este să fii cercetaș aveți acum ocazia, pentru că Centrul Local Crinii din Pașcani dedică o zi pentru toți doritorii din oraș și nu numai să vină să participe la zecile de activități organziate pentru deschiderea unui nou an cercetășesc. Evenimentul este programat pentru sfârșitul acestei săptămâni în Parcul Peștișorul. Nu uitați că trebuie să vă înscrieți, completând un formular on-line.

  Dacă vreți ca ziua de sâmbătă, 23 septembrie să fie altceva, cercetașii din Pașcani vă pun la dispoziție o gamă largă de activități pentru copii și nu numai. Astfel, o să-i cunoașteți mai bine și de ce nu să faceți parte din Centrul Local Crinii. În acest mod va avea loc deschiderea unui nou an cercetășesc, dedicat comunității locale.

  “Ziua de 23 septembrie va fi o zi în care 100 de copii cu vârste între 7 și 18 ani vor putea trăi experiența vieții de cercetaș, alături de voluntarii de la Centrul Local ”Crinii”, Pașcani. Este vorba despre proiectul ”Cercetaș pentru o zi”, realizat împreună cu sprijinul Municipiului Pașcani, acesta fiind modul în care membrii Centrului Local ”Crinii” din Pașcani au ales anul acesta să deschidă anul cercetășesc, dedicând acest eveniment comunității locale.” au precizat organizatorii. 

  Pentru a putea face parte din evenimentul Cercetaș pentru o zi trebuie să vă înscrieți online și astfel aveți ocazia să învățați a ridica un cort sau chiar să construiți elemente necesare vieții în camp. Tot în această zi vor avea loc și ateliere de orientare sau de aventură. Nu vor lipsi cântecele sau momentele artistice.

  De asemenea, ziua va fi dedicată și pentru igienizarea Parcului Peștișoriul.

  “Pregătiți, echipați cu mănuși și saci menajeri, cercetașii păscăneni vor aduna hârtiile, pet-urile, sticle aruncate în zona parcului municipal. Sacii colectați vor fi depozitați în trei puncte stabilite în prealabil cu responsabilii de la S.C. Eco Salubritatea, urmând a fi ridicați de aceștia în ziua următoare.” au spus organizatorii. 

  Evenimentul “Cercetaș pentru o zi” este organizat și cu sprijinul financiar al Primăriei Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet