13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Cercetaș pentru o zi, sâmbătă, în Parcul Peștișorul din Pașcani

Cercetaș pentru o zi, sâmbătă, în Parcul Peștișorul din Pașcani

Dacă încă nu ați avut parte să vedeți cum este să fii cercetaș aveți acum ocazia, pentru că Centrul Local Crinii din Pașcani dedică o zi pentru toți doritorii din oraș și nu numai să vină să participe la zecile de activități organziate pentru deschiderea unui nou an cercetășesc. Evenimentul este programat pentru sfârșitul acestei săptămâni în Parcul Peștișorul. Nu uitați că trebuie să vă înscrieți, completând un formular on-line.

Dacă vreți ca ziua de sâmbătă, 23 septembrie să fie altceva, cercetașii din Pașcani vă pun la dispoziție o gamă largă de activități pentru copii și nu numai. Astfel, o să-i cunoașteți mai bine și de ce nu să faceți parte din Centrul Local Crinii. În acest mod va avea loc deschiderea unui nou an cercetășesc, dedicat comunității locale.

„Ziua de 23 septembrie va fi o zi în care 100 de copii cu vârste între 7 și 18 ani vor putea trăi experiența vieții de cercetaș, alături de voluntarii de la Centrul Local ”Crinii”, Pașcani. Este vorba despre proiectul ”Cercetaș pentru o zi”, realizat împreună cu sprijinul Municipiului Pașcani, acesta fiind modul în care membrii Centrului Local ”Crinii” din Pașcani au ales anul acesta să deschidă anul cercetășesc, dedicând acest eveniment comunității locale.” au precizat organizatorii. 

Pentru a putea face parte din evenimentul Cercetaș pentru o zi trebuie să vă înscrieți online și astfel aveți ocazia să învățați a ridica un cort sau chiar să construiți elemente necesare vieții în camp. Tot în această zi vor avea loc și ateliere de orientare sau de aventură. Nu vor lipsi cântecele sau momentele artistice.

De asemenea, ziua va fi dedicată și pentru igienizarea Parcului Peștișoriul.

„Pregătiți, echipați cu mănuși și saci menajeri, cercetașii păscăneni vor aduna hârtiile, pet-urile, sticle aruncate în zona parcului municipal. Sacii colectați vor fi depozitați în trei puncte stabilite în prealabil cu responsabilii de la S.C. Eco Salubritatea, urmând a fi ridicați de aceștia în ziua următoare.” au spus organizatorii. 

Evenimentul “Cercetaș pentru o zi” este organizat și cu sprijinul financiar al Primăriei Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow