13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Cercetaş pentru o zi! Aventură şi distracţie FOTO

Parcul Municipal din Paşcani a fost luat cu asalt de zeci de copii, la sfârşitul acestei săptămâni. Clubul Local Crinii a organizat sâmbătă festivitatea de deschidere a noului an cercetăşesc. Cu această ocazie, doritorii au putut afla cum este să fii “cercetaş pentru o zi”. Au învăţat cum să ridice un cort, cum să se orienteze în diferite situaţii, au cântat şi au format echipe. Toată ziua a fost dedicată activităţilor.

Această a fost atmosfera de sâmbătă, în Parcul Municipal din Paşcani. Evenimentul “Cercetaş pentru o zi” a adunat zeci de copii, ce au ieşit din case pentru a învaţă lucruri utile care să îi ajute să se dezvolte. Organizatorii, Centrul Local “Crinii” împreună cu Primăria Paşcani, şi-au atins scopul: evenimentul a fost unul reuşit.

 


Au fost făcute diferite activităţi de orientare, construcţii de camping sau momente artistice.

 


În aceeaşi zi, a avut loc şi deschiderea noul an cercetăşesc, care a început cu imnul României. Liderii s-au prezentat, micuţii au ascultat, iar apoi şi-au spus cuvântul: fiecare patrula şi-a strigat sloganul.

 

Menţionăm că Centrul Local “Crinii” Paşcani a fost înfiinţat în 2009. Activităţile din cadrul organizaţiei au ca scop dezvoltarea micuţilor, dar şi a adolescenţilor, creează noi oportunităţi pentru aceştia şi, printre multe altele, încurajează diversitatea şi egalitatea.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow