19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Cenzură la PNL Paşcani. Membrii de partid nu au voia la televiziunea care nu îi laudă

 

Decizie ciudată la PNL Paşcani. În loc să fie preocupaţi de problemele păşcănenilor cei din conducerea organizaţiei locale au discutat aseară dacă un consilier local are sau nu are voie să participe la o emisiune de dezbateri de la BIT TV. Mai exact majoritatea din cei cei prezenţi la şedinţa Biroului Politic, inclusiv preşedintele organizaţiei, Marius Pintilie, au votat pentru că purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Mihaela Spiridon, să nu participe la emisiunea, Sinteza Săptămânii”.
Liberalii explica că sunt încă ofensaţi pe motiv că ar fi fost dezavantajaţi de BIT TV în dezbaterile televizate de la alegerile locale din vara anului 2016.

Purtătorul de cuvânt al PNL Paşcani ar fi urmat să participe la dezbaterea celor mai importante subiecte ale săptămânii, alături de un reprezentant de la PSD, viceprimarul Gabriela Nedelcu, în cadrul emisiunii “Sinteza Săptămânii” difuzată in fiecare saptamana, vineri de la ora 18.30 şi duminică după-amiaza, în calitate de invitaţi. În acest fel ambele formaţiuni politice, puterea şi opoziţia ar fi putut să îşi exprime punctele de vedere în legătură cu problemele puse în discuţie.

Prin acesta decizie PNL Paşcani se îndepărtează de principiile liberale privind libera exprimare şi respectarea dreptului la informare, având în vedere ca emisiunea nu are legătură cu campania electorală iar participarea şi răspunsurile invitaţilor sunt în folosul telespectatorilor.

În realitate consilierii liberali sunt supăraţi de criticile jurnaliştilor de la BIT TV privind derapajele lor din activitatea administrativă şi politică. Menţionăm că liberalii păşcăneni au înaintat mai multe sesizări la CNA deranjaţi de întrebările şi intervenţiile moderatorului, în dezbaterile electorale de la alegerile generale. Nici una dintre sesizări nu a fost confirmată în urma verificărilor făcute de inspectori.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow