20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Cenzura la conferinta saptamanala de presa

- Advertisement -

Intrebarile incomode ale jurnalistilor au inceput sa il deranjeze pe noul primar al municipiului Pascani.La conferinta de saptamana trecuta, Marius Pintilie a anuntat ca va raspunde doar la maxim 3 intrebari, din partea fiecarui ziarist. Masura a fost luata in urma criticilor privitoare la modul de gestionare a serviciilor de salubritate , mai ales in suburbii.

De asemenea edilul pascanean a inceput sa cenzureze interventiile jurnalistilor in cadrul conferintelor de presa. Intrebat daca a luat masuri in cazul terenurilor ocupate abuziv si detinute ilegal de una dintre societatile sale, Marius Pintilie a spus ca are alte prioritati si ca a castigat cateva procese pe acesta tema.

In realitate el a primit 4 amenzi de la Politia Locala pentru ca a refuzat sa puna la dispozitie toate actele solciitate, sanctiuni anulate in instanta pe motiv ca au fost data tarziu. Pentru ca nu a fost lăsat sa manipuleze opinia publica, edilul i-a zis jurnalistului sa facă comentarii la postul sau de televiziune, nu in cadrul conferinței de presa.

Mentionam ca primarul Marius Pintilie se intalneste o data pe saptamana cu jurnalsitii, in cadrul unei conferinte de presa, pentru intrebari si clarificari. In restul zilelor nu raspunde la intrebari si la telefon. Acesta formula de comunicare a fost propusa la inceput de mandat pentru a asigura transparenta activitatii administrative si comunicarea cu cetatenii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow