20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Centrul Pașcaniului a fost închis. Ambuteiaje în trafic. Hartă pentru ocolirea zonei blocate

- Advertisement -

Circulația rutieră pe străzile Moldovei și Ștefan cel Mare din centrul municipiului Pașcani a fost închisă începând de miercuri, 27 iulie și până luni, 1 august, pentru organizarea sărbătorii orașului ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. De la primele ore ale dimineatii, participanții la trafic au fost bulversați de această restricție, iar pe strada Grădiniței au fost ambuteiaje.

S-a circulat greu și pe străduțele înguste din spatele blocurilor sau pe Mihail Kogălniceanu din zona pieței Deal. Au fost și cazuri când șoferii au încercat să forțeze trecerea și să intre spre centrul orașului, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor locali.

Parcarea dintre catedrală și banca Raiffeisen este deschisă doar pentru pășcănenii care locuiesc în zonă și semnalizată ca atare. Pentru fluidizarea circulației rutiere, semafoarele de la spital și cele din intersecția străzilor Moldovei cu Crinilor și Dragoș Vodă au fost trecute pe galben intermitent.

Conducătorii auto sunt rugați să evite această zonă blocată pentru câteva zile, circulând pe străzi ocolitoare, cum ar fi Grădiniței, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Iorga și Crinilor.

VEZI HARTA:

Tot de miercuri a început montarea scenei din piațeta Primăriei, unde vor avea loc spectacolele, iar de joi, se vor instala comercianții.

Administrația locală invită pascanenii dar și cetățenii din comunele apropiate să participe la Zilele Municipiului din perioada 29-31 iulie.

De precizat este faptul că pentru organizarea evenimentului, Consiliul Local Pașcani  a alocat suma de 501 000 lei la care se adaugă și sumele care vor fi gestionate de Casa Municipală de Cultură: 30.000 lei pentru talentele locale care vor urca pe scenă și 10.000 lei pentru organizarea manifestărilor din cele trei zile de la instituția de cultură.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow