24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Centrul de studii “Stefan cel Mare” a lansat oferta educationala pentru 2013-2014

poza stefan cel mare

Marti, 2 aprilie 2013, Centrul de Studii “Stefan cel Mare” din Pascani, a lansat oferta educationala pentru anul scolar 2013 – 2014.

Singura Scoala Sanitara din Pascani a imparit oferta de anul acesta in trei nivele si anume: nivel postliceal sanitar, nivel liceal si formare profesionala a adultilor.

La nivelul postliceal sanitar cursurile sunt de zi iar doritorii pot alege intre 3 meserii: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie si asistent medical de balneo-fiziokinetoterapie si recuperare. La aceste cursuri se pot inscrie absolventi de liceu cu sau fara diploma de bacalaureat, indiferent de varsta.

La nivelul liceal cursurile sunt atat de zi cat si cu frecventa redusa cu 2 profesii, si anume tehnician in turism si tehnician in activitati economice.

In cadrul formarii profesionale a adultilor vorbim despre cursuri de calificare in urmatoarele meserii: operator introducere, validare si preluare date, lucrator in comert, ospatar (chelner) vanzator in unitati alimentare cat si dulgher, tamplar, parchetar.

Centrul de Studii “Stefan cel Mare” a fost deschis in 1997 iar in cei 16 ani de activitate peste 400 de pascaneni au dobandit cunostinte si au gasit un loc de munca in special in domeniul sanitar.

Cei care doresc sa se inscrie la Centru de Studii pentru una din specializarile din oferta educationala trebuie sa stie ca au la dispozitie conditii dintre cele mai moderne. Sunt opt sali de curs si 5 laboratoare de specialitate: 2 laboratoare de informatica, 2 laboratoare sanitare si 1 laborator tehnologic.

In cadrul acestei lansari, elevii inscrisi la cursurile Centrului de Studii, atat din primul an dar si din anii mai mari, au vorbit despre oportunitatile pe care le ofera aceste meserii cat si despre dotarea avansata pe care institutia o detine.

Tot cu aceasta ocazie, elevii scolii au lansat si motto ul cu care Centrul de Studii “Stefan cel Mare” atrage elevii anul acesta si anume “Fii constient, alege intelligent”.

Mentionam ca, in anul de studii 2012 – 2013, peste 260 de persoane de toate varstele au ales cursurile Centrului de Studii “Stefan cel Mare” din Pascani.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow