24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Centru Pașcaniului nu va mai fi închis

Administraţia locală renunţă la măsura de închidere a unuia dintre sensurile de circulaţie pentru maşini de pe strada Ştefan cel Mare. Decizia a fost luată astăzi în cadrul şedinţei comisiei de circulaţie.

După lungi discuţii membrii comisiei de circulaţie au decis ca strada să nu mai fie închisă în zilele de sâmbătă şi duminică pentru fluidizarea traficului în zonă. Măsura va fi luată chiar din acest sfârşit de săptămână deşi conform HCL 90/2014 drumul urma să fie închis în week end până la sfârşitul acestei luni de vineri ora 20.00 până duminică ora 24.00.

Mai mult, cei 10 membri ai comisiei au propus ca pe viitor hotărârea să fie anulată deoarece sunt locuri de joacă şi spaţii unde tinerii îşi pot petrece timpul liber şi nu mai folosesc centrul pentru relaxare şi acţiuni de recreere.

Reamintim că, conform HCL 90/2014 circulaţia pe strada Ştefan cel Mare trebuie închisă în fiecare sfârşit de săptămâna de pe 1 mai până pe 30 octombrie, de vineri ora 20.00 până duminică ora 24.00 pe sensul de mers dinspre Casa de Cultură spre Poştă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow