More

  Centru de excelență pentru limba franceză, la Pașcani

  Array

  Centru de excelență pentru limba franceză, la Pașcani. Doritorii se pot înscrie chiar începând de mâine. Fișa se poate descărca de pe site-ul Inspectoratului Județean Iași sau de la secretariatul Liceului Teoretic “Miron Costin” Pașcani. Menționăm că aceste cursuri sunt gratuite și se adresează copiilor care vor să exceleze la această materie. 

  Noutate CEX – Filiala Pașcani. În acest an școlar, Centrul de Excelentă Iași vine cu o noutate în privința ofertei educaționale care va include grupe de limba franceză la clasele a 7-a și a 8-a.

  Înscrierile pentru aceste grupe se pot face prin depunerea fișei de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul Inspectoratului Județean Iași, la secretariatul Liceului Teoretic “Miron Costin” Pașcani, în perioada 27-29 septembrie 2017, în intervalul orar 8:00-16:00.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet