19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

Centru de excelență în rugby la Pașcani

Ultimele știri

Performanţa sportivelor de rugby din municipiu a fost recunoscută la nivel naţional. Astăzi jucătoarele au primit vizita antrenorului federal de rugby Daniel Mitrea. Acesta a venit la Paşcani pentru a vedea cum joacă fetele, având în vedere că multe dintre ele ajung în lotul naţional.

Urmărind performanţele fetelor Federaţia Română de Rugby a hotărât să deschidă un Centru de excelenţă în Paşcani. Acesta va funcţiona din toamna acestui an şi vizează fetele din clasa a VIII a care îşi doresc să facă performanţă în acest domeniu.

14 sportive vor beneficia de cazare şi masă gratuită la Colegiul Tehnic “CF Unirea” Paşcani. În plus se doreşte modernizarea Stadionului din Vale.

Jucătoarele de rugby cred că este o iniţiativă bună şi binevenită având în vedere condiţiile în care îşi desfăşoară antrenamentele.

Junioarele de la Clubul Sportiv de Rugby vor participa sâmbătă la Campionatul Naţional de Rugby. Acesta se va desfăşura pe stadionul Tineretului din Iaşi începând cu ora 9.00.

Foto: Daniel Mitrea – antrenor Federația Română de Rugby

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI