18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Centru de examinare a unui concurs national, la Pascani

Veste buna pentru elevii pascaneni care participa la Concursul National de Evaluare. Acestia nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la centrele de examinare din Iasi, pentru a sustine testarile, asa cum se intampla pana acum.

Incepand din acest an, Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani a primit avizul din partea Ministerului Educatiei si a ISJ-ului pentru ca testarile la romana, matematica, fizica, engleza si informatica sa fie sustinute in aceasta unitate de invatamant, putand participa elevi din toate scolile din Municipiu, Targu Frumos, dar si comunele arondate acestora.

Cel mai recent concurs va avea loc la matematica, pe 2 martie, pentru elevii claselor I- XII. Competita ce este la un nivel de olimpiada, se desfasoara on-line, in acelasi timp participand sute de elevi din toata tara. Elevii isi pot verifica cunostiintele, verificand lista de pe site-ul concursului, care este la nivel national. Participantii care obtin punctaj maxim primesc premii ce constau in jocuri educative, dar si medalii. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow