22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Centrele de vaccinare drive-through sunt aproape gata, a anunţat Valeriu Gheorghiţă

În curând, românii vor putea să se vaccineze şi în centrele de vaccinare drive-trough, unde pot merge cu maşina şi pot fi vaccinaţi în timp ce stau în maşină. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a anunţat că aceste centre sunt aproape gata.

Centrele de vaccinare drive-trough, aproape gata

Valeriu Gheorghiţă: „Un alt aspect important pe care îl analizăm este operaţionalizarea centrelor de vaccinare drive trough, în mod deosebit în marile aglomerări urbane. Sunt deja judeţe care sunt în faza avansată de organizare a acestor tipuri de activităţi. De asemenea şi la nivelul capitalei vom organiza cel puţin un astfel de centru, însă detaliile vor fi prezentate în momentul în care vor fi finalizate”

De asemenea, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că, din 19 aprilie, 61 de fluxuri de vaccinare AstraZeneca vor fi transformate în fluxuri de vaccinare cu Moderna, dar acolo va putea fi făcut şi rapelul pentru cei care au făcut prima doză cu vaccinul de la AstraZeneca. Gheorghiţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în ultimele două zile au fost deschise peste 174 de noi cabinete de vaccinare, cele mai multe cu vaccin Pfizer.

„Începând cu data de 12 aprilie, au fost deschise aproximativ 30 de cabinete noi de vaccinare cu vaccinul de la compania AstraZeneca, în mod deosebit în localităţile în care erau centre de vaccinare, care au liste de aşteptare pe acest tip de vaccin. De asemenea, de astăzi, 13 aprilie, au fost deschise şi operaţionalizate 144 de cabinete noi de vaccinare cu vaccin de la compania Pfizer, astăzi deja se efectuează programări de vaccinări, este prima zi de vaccinare”, a transmis Gheorghiţă.

Sursa Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow