20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Cenaclul literar „Vasile Alecsandri”: Lansare de carte, momente artistice si despre viata lui Sadoveanu

- Advertisement -

Activitate culturală şi educativă la Clubul Copiilor din Paşcani. În seara zilei de miercuri, 4 noiembrie, a avut loc o nouă întâlnire a Cenaclului literar „Vasile Alecsandri” pentru a marca viaţa şi opera scriitorului păşcănean Mihail Sadoveanu, dar şi pentru a participa la o lansarea de carte cu poezii scrise de profesorul Carmen Pasat.

carmen pasat

Lansare de carte, momente artistice şi povestiri despre viaţa lui Sadoveanu au fost activităţile de miercuri seara de la Clubul Copiilor ce au avut loc în cadrul întâlnirii reprezentanţilor, membrilor şi simpatizaţilor Cenaclului „Vasile Alecsandri”.

„Scântei de gând” este cartea de poezii a păşcănencei Carmen Păsat care a fost lansată cu această ocazie, iar volumul cuprinde 150 de poezii de dragoste.

Din program a făcut parte şi activitatea cu tema „Sadoveanu la el acasă”, prezentare succintă a prozatorului şi a operei sale.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic în interpretarea a doi tineri talentaţi din Paşcani, dar şi cu o sesiunea de autografe susţinută de profesoara Carmen Pasat, autoarea volumului de poezii – „Scântei de gând”.

Materialul integral poate fi urmarit pe canalul de youtube BIT TV.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow