More

  Cenaclul literar „Vasile Alecsandri”: Lansare de carte, momente artistice si despre viata lui Sadoveanu

  Array

  Activitate culturală şi educativă la Clubul Copiilor din Paşcani. În seara zilei de miercuri, 4 noiembrie, a avut loc o nouă întâlnire a Cenaclului literar „Vasile Alecsandri” pentru a marca viaţa şi opera scriitorului păşcănean Mihail Sadoveanu, dar şi pentru a participa la o lansarea de carte cu poezii scrise de profesorul Carmen Pasat.

  carmen pasat

  Lansare de carte, momente artistice şi povestiri despre viaţa lui Sadoveanu au fost activităţile de miercuri seara de la Clubul Copiilor ce au avut loc în cadrul întâlnirii reprezentanţilor, membrilor şi simpatizaţilor Cenaclului „Vasile Alecsandri”.

  „Scântei de gând” este cartea de poezii a păşcănencei Carmen Păsat care a fost lansată cu această ocazie, iar volumul cuprinde 150 de poezii de dragoste.

  Din program a făcut parte şi activitatea cu tema „Sadoveanu la el acasă”, prezentare succintă a prozatorului şi a operei sale.

  Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic în interpretarea a doi tineri talentaţi din Paşcani, dar şi cu o sesiunea de autografe susţinută de profesoara Carmen Pasat, autoarea volumului de poezii – „Scântei de gând”.

  Materialul integral poate fi urmarit pe canalul de youtube BIT TV.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  Anunt de pierdere

  Pierdut Registru Unic de Control cu nr. 2140772 al firmei II ILIOAIA IONUT,  CUI 28272803. Il declar nul!

  Casieria din orașul Hârlău va fi închisă pe data de 20 ianuarie 2021

  APAVITAL aduce la cunoștința utilizatorilor săi că pe data de 20 ianuarie 2021, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI