More

  Celula de criza pentru eliminarea albinelor, de la marginea comunei Helesteni

  Array

  In urma tragediei de la Helesteni, cand un localnic a murit intepat de albine si altii trei au ajuns la spital, administratia locala a luat masuri. Ieri, a fost declansata celula de criza pentru eliminarea insectelor care roiau pe drumul de la iesirea din comuna. Au fost facute focuri la marginea lanului de floarea soarelor si mai multi apicultori si inspectori de la Directia Sanitar-Veterinara Iasi, au intervenit pentru a evita alte nenorociri.

  Primaria comunei Helesteni a luat masuri in cazul albinelor care au atacat mai multe persoane, iar un localnic a murit in urma sutelor de intepaturi. In cursul zilei de ieri, a fost instituita o celula de criza. Inspectorii DSV Iasi, impreuna cu mai multi apicultori, au facut focuri in zona, deoarece fumul ar linisti albinele. Apoi, specialistii au incercat sa adune insectele in stupi. Pe site-urile de socializare au aparut imagini cu interventia lor. Vezi aici.

  Ieri, alte trei persoane au fost intepate de albinele agitate, iar un copil a fost transferat la o clinica din Iasi. Un reporter de la o televiziune nationala a fost la fata locului, insa din cauza roiurilor, nu s-a putut cobori din masina. Pe imaginile surprinse de acesta se vede cum miile de insecte zburau in zona. Click aici.

  Mentionam ca luni, un barbat de 49 de ani din Helesteni, tatal a noua copiii, a murit dupa ce a fost intepat de sute de ori. Echipajul medical sosit la locul tragediei, nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet