6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Cele mai noi joburi in strainatate pentru romani. Salariile pornesc de la 1.300 de euro/luna. Domenii si conditii de angajare

Lucratori in agricultura, soferi, electricieni, dispeceri si asistenti medicali sunt cautati in tari ca Danemarca, Norvegia, Germania, Polonia, Marea Britanie si Bulgaria, prin intermediul retelei Eures. De asemenea, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii si masteranzii care doresc sa lucreze in Germania in vacanta de vara, precum si o selectie de lucratori care vor sa se angajeze in domeniul hotelier-gastronomic.

Danemarca recruteaza 50 de culegatori de capsuni si zmeura pentru o ferma care detine 23 de hectare pentru cultivarea capsunilor in camp si in solarii, precum si trei hectare de cultivare a zmeurei in solarii/tuneluri.
Candidatii trebuie sa aiba minim 18 ani, experienta de munca in acest domeniu, sa vorbeasca foarte bine limba engleza, iar experienta in strainatate in domeniul agricol constituie un avantaj.
Plata muncii se va face la kilogram, echivalentul in coroane daneze a aproximativ 1,6 euro brut/kg.
Angajatorul precizeaza ca ofera si alte beneficii, cum ar fi: cazare in rulote, doua persoane/camera contra unei taxe de cazare de 50 de coroane daneze/zi.
„Sunt puse la dispozitie spatii de bucatarie, masini de spalat, internet. Lucratorii trebuie sa isi cumpere si sa pregateasca singuri mancarea. Transportul dus intors in/din Danemarca este in sarcina lucratorului”, se arata in anuntul de angajare.
Contractul va fi pentru perioada 20 iunie-25 septembrie 2015, se va lucra sase zile pe saptamana, intre cinci si sapte ore/zi.
Tot in Danemarca mai sunt vacante 11 posturi de superviser culegatori de fructe, salariul de pornire fiind echivalentul in coroane daneze a 10 euro brut/ora, dar mai sunt cautati si 50 de culegatori de mazare. Plata muncii se va face in functie de cantitatea culeasa, salariul fiind in jur de 0,6 euro/kg +12,5% bani de concediu.
Polonia
Se cauta doi dispeceri transport. Absolventii de studii superioare vor avea un avantaj daca vor candida pentru aceste posturi, insa angajatorul mai cere minim un an experienta in logistica de transport, precum si cunoasterea limbii poloneze – nivel avansat, engleza – nivel avansat si germana – nivel intermediar. Salariul oferit este de minim 2.500 zloti polonezi brut/luna, negociabil in functie de experienta, angajatorul precizand ca mai ofera training gratuit, asigurare privata de sanatate si bonusuri financiare. Contractele sunt pe perioada nedeterminata, iar cei interesati pot trimite CV si scrisoare de intentie in limba engleza la adresa d.lung@ef-express.pl.
Marea Britanie
Doi angajatori vor sa angajeze cate un sofer de camion care sa aiba intre doi si cinci ani experienta, permis de conducere cu maxim sase puncte penalizare si sa vorbeasca la nivel mediu limba engleza. Salariile oferite sunt de opt, respectiv noua lire brut/ora, iar contractele sunt pe perioada determinata.
Bulgaria
O companie din Bulgaria recruteaza un agent vanzari pentru Romania. Candidatilor li se cer studii superioare, experienta minim sase luni, permis de conducere si sa vorbeasca fluent limba engleza. Firma produce si comercializeaza instalatii de incalzire bazate pe panouri solare, iar activitatea consta in prospectarea pietei, dezvoltarea portofoliului de clienti, propunerea de noi produse si servicii si participarea la targuri de profil. Contractul va fi pe perioada nedeterminata, salariul negociabil, iar angajatorul mentioneaza ca ofera si masina de serviciu, telefon si computer.

Continuare pe incont.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow