18.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021

Cele mai noi filme lansate pe marile ecrane, săptămâna aceasta la Cinema „Ateneu” Iași

La Cinema „Ateneu” din Iași, săptămâna 13-19 septembrie 2021 este o perioadă a premierelor, iar cinefilii sunt așteptați la cele mai noi filme lansate pe marile ecrane. Documentarul „România sălbatică” prezintă imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră.

Săptămâna 13-19 septembrie 2021 programează la Cinema „Ateneu” Iași numai premiere. Cinefilii sunt așteptați la cele mai noi filme lansate pe marile ecrane. Documentarul „România sălbatică” prezintă imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentardedicat naturii din țara noastră. Filmul poartă publicul, timp de 2 ore, în cele mai sălbatice zone din România, printre cele mai interesante animale, pentru a descoperi cele mai frumoase povești. Pe de altă parte, pelicula „Discursul” îl prezintă pe Adrien, prizonier la o cină de familie ce pare să nu se mai termine. Mai mult de atât, cumnatul său îi cere să pregătească un „mic” discurs la nuntă. Dar dacă acest discurs este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodata?

Regizat de Bogdan Theodor Olteanu, „Mia” își ratează răzbunarea, o aduce în atenție pe Mia, care va avea ocazia să reflecteze asupra diverselor aspecte din propria viață, asupra trecutului și violenței odată cu încercarea de a se răzbuna pe prietenul ei. „Calea răzbunării” pe care pășește tânăra actriță o conduce la o criza emoțională. „Un loc ca oricare altul/Nowhere Special” este o poveste sensibilă, unde un tată află că mai are câteva luni de trăit, iar de aici începe o luptă în căutarea unei familii perfecte pentru fiul său de numai patru ani. Pentru realizarea filmului, regizorul Uberto Pasolini s-a inspirat dintr-o poveste reală.

Premierele continuă și la categoria animațiilor la Cinema „Ateneu” Iași

Premierele continuă și la categoria animațiilor, iar sâmbăta și duminica întreaga familie este așteptată la „Boss Baby: Afaceri de familie”. De data aceasta, un bebe-șef cu o abordare modernă și o atitudine de învingător este pe cale să-i reunească din nou pe frații Templeton și să inspire o nouă afacere de familie. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria „Ateneului Național” din Iași. Sala Mare a Ateneului este deschisă la o capacitate de 70 la sută, cu respectarea măsurilor și regulilor impuse de autorități. Preț bilet normal: 12 lei, preț bilet proiecție de gală: 15 lei, preț bilet film 3D: 15 lei (ochelarii incluși).

Sursa BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI