0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Cele mai bune destinații de city break în 2023. Printre ele, un oraș din România

City break-urile ne dau ocazia să bifăm obiective turistice, cultura, istoria și tradițiile gastronomice din locurile relativ apropiate de noi, în doar câteva zile. În Europa, Roma, Parisul și Barcelona sunt poate cele mai populare destinații de city break, însă bătrânul continent are multe comori mai puțin cunoscute și chiar neștiute. Exploratorii urbani de la Independent au făcut o listă cu cele mai bune destinații de city break în 2023. Printre acestea se află și un oraș din România.

Valencia, Spania Este un oraș de coastă spaniol, mai modest decât Barcelona și Madrid, dar extraordinar, cu un aer aparte. Este locul de naștere al paellei și, drept consecință, o destinație gastronomică ideală. Este un oraș fermecător, cu multe obiective istorice și culturale și cu prețuri mai accesibile decât cele din Barcelona.

Helsinki, Finlanda Capitala Finlandei este un oraș elegant și aerisit, fiind o destinație perfectă pentru cei care își doresc o escapadă urbană într-un loc care nu a fost luat cu asalt de turiști. Este un oraș cu o cultură bogată, cu muzee interesante și restaurante excelente.

Continuarea pe DIGI 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow